top of page
_MG_1970_edited.jpg

O NAS

Zavedamo se, da je izbira osebnega veterinarja velika in pomembna odločitev vsakega dobrega lastnika živali, zato jemljemo odgovornost za vašega ljubljenčka skrajno resno. Svojim pacientom zato nudimo skrbno, strokovno in predvsem sočutno obravnavo.

Klinika se ponaša z najnovejšo opremo, ki dosega najvišje sodobne standarde veterinarske medicine. Strokovno ekipo pa sestavljamo mladi, zagnani veterinarji, ki smo tudi sami lastniki živali, zato se zavedamo, kako pomembno mesto zasedajo ljubljenčki v življenju naših strank.
V okviru centra deluje, poleg ambulante in trgovine, tudi salon za nego psov in mačk.

SKRB

SOČUTJE

STROKOVNOST

Celostna skrb za vašega ljubljenčka je za nas poglavitnega pomena. Poleg strokovnega zdravljenja ponujamo lastnikom tudi individualno svetovanje, center pa vključuje tudi popolnoma nov salon za nego psov in mačk.

Zavedamo se, da so živali živa in čuteča bitja, s katerimi lastniki spletemo prav posebno vez. Žal pridejo v naša, in v življenja naših ljubljenčkov včasih tudi težji trenutki, zato se zdravljenja svojih pacientov lotevamo s sočutjem in razumevanjem, kar zagotavlja dobro počutje živali in njihovih lastnikov.

Strokovno ekipo sestavljamo zagnani veterinarji, ki svoje delo jemljemo resno, z vso odgovornostjo. Redno se udeležujemo strokovnih izobraževanj in seminarjev, ki nam omogočajo nenehno nadgradnjo znanja in strokovnosti, predvsem pa sledenje in uporabo najnovejših trendov na področju zdravljenja malih živali.

Raziščite našo ambulanto

OSEBJE

AMBULANTA

SALON

TRGOVINA

bottom of page